Gasztronómia

 

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei Sziget 150 éves hagyománnyal bíró epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. 

A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek teremtése iránt, egyben olyan különleges terméket szeretnének bevezetni elsőként a magyarországi piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos- és gyümölcsborok között is. 

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítenek minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmaznak mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használják fel. Édes eperboruk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz eperboruk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve.

Több információ: https://www.epermester.hu/

 

További éttermek
+36 30 370 83 60
Ma: 11:00 - 22:00
8600, Siófok, Fő u. 178.
www.chefparty.hu
+36 30 244 88 88
Ma: 10:00 - 17:00
8600, Siófok, Fő tér
http://www.viztorony.com/
+36 84 312 829
Ma: 11:00 - 22:00
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 30
http://www.sandorrestaurant.hu/