Gasztronómia

 

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei Sziget 150 éves hagyománnyal bíró epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. 

A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek teremtése iránt, egyben olyan különleges terméket szeretnének bevezetni elsőként a magyarországi piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos- és gyümölcsborok között is. 

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítenek minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmaznak mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használják fel. Édes eperboruk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz eperboruk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve.

Több információ: https://www.epermester.hu/

 

További éttermek
+36 30 525 8400
Ma: 11:00 - 16:00
8621, Zamárdi, Csap u. 31.
https://bit.ly/2ER8FPK
palinkainfo@gmail.com
+36 20 372 67 36
8600, Siófok, Töreki utca 40.
http://www.egycsipetnadas.hu/
egy@egycsipetnadas.hu
+36 70 315 9227
Ma: 09:00 - 20:00
8600, Siófok, Petőfi sétány 38.
https://maran.hu/
hello@maran.hu