Gasztronómia

 

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei Sziget 150 éves hagyománnyal bíró epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. 

A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek teremtése iránt, egyben olyan különleges terméket szeretnének bevezetni elsőként a magyarországi piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos- és gyümölcsborok között is. 

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítenek minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmaznak mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használják fel. Édes eperboruk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz eperboruk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve.

Több információ: https://www.epermester.hu/

 

További éttermek
+36 84 310 365
Ma: 10:00 - 20:00
8600, Siófok, Siófok, Kálmán Imre sétány 2./c
http://www.dinasztiacukraszda.hu/
info@dinasztiacukraszda.hu
+36 30 650 3248
8171, Balatonvilágos, Petőfi Sándor utca 46.
http://hedon.hu/
uzem@hedon.hu