Gasztronómia

Az étterem október 1 - április 1-ig zárva tart.

A Calypso étterem csodálatos mediterrán környezetben, családbarát éttermi hangulattal várja a családokat, baráti társaságokat egy kellemes reggelire, ebédre, majd vacsorára, nyáron akár élőzenével is.

A napközben árnyas kertben közvetlenül az Ezüstpart vitorláskikötő partján ülve étkezhetnek a vendégek a'la carte étlapról, melyen bőséges választékot található házias levesekből, frissensültekből, készételekből, olaszos tésztákból és házilag készített frissen sült pizzákból.

A kertben végig lehet nézni hogyan készül a látvány lávaköves sütőn sült húsételek, melyet friss salátákkal és steak burgonyával tálalnak!

Mindezek után lehetőség nyílik megkóstolni a nagymama receptje szerint készített vaslapon sütött palacsintát és a bőséges desszertválasztékot, vagy a Carte D'or minőségi fagylaltokból készített kelyheket.

És ha mégsem erre a kiszolgálásra vágyik, megtalálja hagyományőrző önkiszolgáló büfépultot RETRO lángossal és "balatoni" sült HEKKEL, úgy ahogy 20 éve is adták…

Az étterem mellett saját játszótérrel próbál a Calypso Rooms & Restaurant hozzájárulni a családosok nyugodt étkezéséhez. A nyári melegben nem hagyhatók ki koktélok, az egyre népszerűbb speciális limonádé kínálat, esetleg a shakek, turmixok, vagy a méteres szívószállal kínált kancsós sangria!

A kávék minőségét a Café Perté garantálja!

Az emeleti hajós terem ideális kisebb csoportok különtermeként, akár családi rendezvényekhez, vagy üzleti ebédekhez, tréningekhez csodás balatoni panoráma kilátással. Esküvői megrendelések leadására is van lehetőség akár teljes szervezéssel 80 főig, ballagási ebédek, osztálytalálkozók, vagy szülinapi bulik lebonyolítása is lehetésges egyedi menüajánlatokkal és csoportos kedvezményekkel.

Az éttermi vendégek számára ingyen Hot Spot/ Wifi áll rendelkezésre.

Továbbá szerveznek vitorlás oktatást és vitorlástábort gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. De ha túl nagy ördöngösségnek tűnne ez a sport, csak élvezni szeretné a habokat 1-2 órán át, vagy akár egy egész napon keresztül, lepje meg családját, barátait egy fantasztikus vitorlás élménnyel. Vitorlázásra van lehetőség gyakorlott hajóvezetők segítségével! Ezen kívül kétszemélyes sporthajóbérlés is megoldható!

Fizetési lehetőségek: készpénz Ft és €, bankkártya (Visa, MasterCard), SZÉP kártya (OTP, MKB, K&H), Erzsébet- és Puebla utalvány.

  • Ingyenes parkolóhely
  • Gyermekbarát
  • Erzsébet-kártya elfogadóhely
  • SZÉP-kártya elfogadóhely

Nyitva tartás: minden nap 9:00-22:00.

További éttermek
+36 84 312 829
Ma: 11:00 - 21:00
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 30
http://www.sandorrestaurant.hu/
sandrest@t-online.hu
+36 84 506 573
Ma: 08:30 - 22:00
8600, Siófok, Fő tér 8.
https://www.roxyetterem.hu/
info@roxyetterem.hu
+36 30 851 0888
Ma: 10:00 - 19:00
8600, Siófok, Fő tér 4.
http://www.bellaitaliasiofok.hu