Gasztronómia

 

A pincészetről néhány szóban:

2005-ben alapult meg a Papp Pincészet a szülők örökségéből. Jelenleg közel 4 ha-os szőlő ültetvényen gazdálkodnak a település határában lévő "Pusztatorony", "Öreg hegy", "Külső hegy" területeken, melyet az öreg ültetvények helyreállításával, újratelepítésével folyamatosan bővítenek.
A Papp Pincészet célja egy olyan kézműves szőlészet és borászat létrehozása, mely Balatonszabadi és Siófok körzetében méltán képviseli a dél-balatoni borvidék legészakibb csücskének szőlő és borkultúráját. A tulajdonosok szeretnék a szőlőbirtokot megtartani kisbirtoknak - kíméletes módszerekkel dolgozni, királyleányka, chardonay, cserszegi fűszeres, cabernet, kékfrankos alapanyagokból kézműves borokat készíteni.

 

Balatonszabadi, Petőfi S. u. 26.

További éttermek
+36 30 370 83 60
Ma: 11:00 - 22:00
8600, Siófok, Fő u. 178.
http://www.chefparty.hu/
+36 84 312 829
Ma: 11:00 - 22:00
8600, Siófok, Erkel Ferenc u. 30
http://www.sandorrestaurant.hu/
+36 30 851 0888
Ma: 10:00 - 23:00
8600, Siófok, Fő tér 4.
http://www.bellaitaliasiofok.hu