Hírek

Itt kezdődik a Balaton

Sok szeretettel várunk mindenkit a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziumában december 15.-én 9:30-tól 15:30-ig A Karácsonyi Csoda Gyermek tehetségkutatóján melyen egésznapos gyerek programokkal várjuk az érdeklődőket. A befolyt összeg illetve adományok összesége a Cipősdoboz akcióban rászoruló családok részére lesz eljuttatva. Ezmellett a Nágocsi Anyaotthon részére ruhákat, ételeket, tárgyakat, játékokat adunk át. Egésznap adományozhatnak a Siofoki Állatvédő Alapítvány részére is kutya eledelt illetve kutyás kellékeket. A programok ideje alatt szívesen fogadunk bármilyen adományt amivel szívesen segítenék a családok életét. 

Programjaink

9:30-tól Megnyitó

10:00-tól gyerek programok (festés, rajzolás, társasozás, hajfonás, mese vetítés, versek, dalok tanítása, mese olvasás, akadály pálya futás, labdajátékok, arcfestés) 

10:30-tól 12:00-ig mindenkit szeretettel vár a Mikulás aki szaloncukrot is ajándékoz a gyerekeknek akik az idei évben jól viselkedtek. 

12:30-tól Hetei Fruzsina a Happiness TSE tanára vár sok szeretettel mindenkit, hogy bevezthesse a gyerkőcöket a tánc világába egy koreográfia keretein belül. 

12:30-tól Tehetségkutatónkon mindenkit várunk aki bemutatná a zsűri tagoknak, hogy mekkora tehetséggel rendelkeznek gyermekeik. Itt készülhetnek tánccal, dallal, verssel illetve bármi olyan bemutatásával ami újdonság lehet számunkra. Olyan gyerekeket, fiatalokat várunk aki 0-15év között van. A legjobbak ajándékokkal térhetnek haza. 
A tehetségkutató alatt a gyerekek együtt díszíthetik fel az iskola karácsonyfáját is. 

A műsor után tombola sorsolásban vehetnek részt. 

És ez még nem minden ...Egésznap állatsimogatás illetve igazi tűzoltó autó, és versenyautók várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt amiket belülről is megtekinthetnek és átélhetik milyen egy pillanatig szuperhősnek vagy autóversenyzőnek lenni. 

A belépő gyerekeknek 400 Forint, felnőtteknek 300 Forint. A belépő tartalmaz egy tombola jegyet, forró teát és süteményt a programok mellett. 

Egésznap kostolhatnak, vásárolhatnak finom süteményeket, forró teát. 

A tehetségkutatóra nevezni a kanaszc@gmail.com címen lehet ahol kérem tüntessék fel a gyermek nevét, korát illetve előadásának nevét. A hozzácsatolt zenét kérem e-mailban elküldeni,vagy a helyszínen 11:00ig leadni. 

Egésznap adományozhatnak tartós élelmiszert, ruhákat (gyerekek, felnőttek részére), játékokat, ágynemüt, plüssöket, kozmetikai termékeket, és mindent amit szívesen adnának a rászoruló családok részére. Ez mellett ne felejtsük el, hogy a Siófoki Állatvédő Alapítvány is szívesen fogadja a kiskedvenceknek is az adományokat. 


Mindenkit sok szeretettel várunk és ne feledjük,, A világot nem tudjuk megmegnteni de segíteni tudunk '' Tartsunk össze, mentsük meg a rászorulók életét és ezmellett szerezzünk örömet gyermekeinknek ezzel a csodás együtt töltött nappal. 

 


 

További események
2019.05.27 09:00 - 10:00
Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár
8600, Siófok, Fő tér 2./a
2019.05.27 10:00 - 2019.12.30 12:00
Régi könyvtár
8600, Siófok, Fő tér 2.
27
május
2019.05.27 16:30 - 2019.05.30 17:15
Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár
8600, Siófok, Fő tér 2./a