Hírek

Itt kezdődik a Balaton

Következő hordozós klub alkalomra is szeretettel vár Benneteket Kapitányné Fuksz Rita; melynek dátuma a már mindenki által megszokott minden hónap első keddje, azaz februárban 4.-e! Időpontjában viszont ezentúl egy pici változás lesz: 9:30 - 11:30 közt gyűlünk össze a már ismert helyen: KIKK szabadidő szobájában!

Februárban Majoros Noémi látogat el hozzánk, aki megismertet benneteket a doTERRA-val, mely az egészségmegőrzés régi-új módja. Amennyiben valaki nyitott és igényli a szelídebb gyógymódokat, akkor annak a doTERRA nagy segítséget tud nyújtani, főleg, ha babákról vagy gyermekekről van szó. A doTERRA illóolajokat biztonságosan használhatják a babák és a gyerekek is, amennyiben megfelelő hígítási arányban és megfelelő olajokat használnak. A gyerekek fizikai és érzelmi egészségükre nagyon jó hatással vannak az esszenciális olajok, mivel az aromaterápia a test és az értelem, valamint a test és a lélek közötti egyensúlyt követi. Segíthet gyermekének, családjának nátha, cukorbetegség, allergia, magas vérnyomás, ekcéma, szorongás, alvászavar, ADHD, ADD, stb. esetén. Gyertek és hallgassátok meg Noémit mindezekről bővebben!

A szervezők szeretettel várják azokat a családokat is természetesen, akik még nem hordoznak vagy nincs is tervükben a hordozás, de információkat gyűjtenének, tapasztalatot cserélnének, ismerkednének, vagy csak kicsit kimozdulnának a babájukkal!

Gyertek és legyetek tagjai egy családias, segítő közösségnek!

Részvételi díj nincs!

Esemény időpontja
2020.02.04 10:00 - 12:00
További események